STEMMEN

De methodologie van de Awards laat toe een erkenning te geven aan de meest gewaardeerde spelers uit de sector. De resultaten rusten op de beoordeling van de sectorgenoten zelf en niet op een voorgaande survey of audit. De Awards vertalen de perceptie en appreciatie van een speler door zijn sector.

Er zijn 3 rondes met contrôles en filters om oneerlijke stemmen tegen te gaan. Iedereen kan slechts 1 maal stemmen per ronde en niet in zijn eigen categorie. Het zijn enkel de professionele adressen die in aanmerking komen, na verificatie met gsm nummer en validatie door een unieke code die per mail zal worden verstuurd(2de ronde)

De eerste rond laat u toe om vrij uw voorkeurspartner te benoemen. Iedereen kan zo kans maken in zijn categorie.

De tweede ronde in januari laat toe om een keuze te maken uit de meest voorkomende partners van de eerste ronde, de nominees.

Het is op de avond zelf van de overhandiging op 26 januari dat de genodigden tijdens het galadiner hun laatste voorkeurstem zullen kunnen geven uit de laatste nominees en zo de winnaars van 2017 bepalen!

 

** Het stemmen is afgelopen, dank voor uw deelname. Finale en live stemronde donderdag van de finalisten door de aanwezige jury van 640 Experten. **

Ik ben nieuw!
Wat een opkomst ! The place to be voor het Kanaal !
Iedereen is er gewoon !